In Oud Gastel ligt de boerderij van de familie Masseurs. Op deze boerderij worden stieren van de rassen Belgische Witblauw, Verbeterd roodbont en Blonde ‘d Aquitaine gehouden. Dit zijn echte vleesrassen die bekend staan om hun goede smaak en kwaliteit vlees.
De stieren worden duurzaam, dier- en milieuvriendelijk gehouden in stallen met stro op de vloer. Het voer dat de stieren krijgen is eigen landbouwproducten van de boerderij, zoals snijmaïs, aardappelen, hooi en tarwe. Ook krijgen zij de nodige krachtvoeders om zo vlees te produceren van een hoge kwaliteit.
Masseurs Vleesvee is exclusief met het Franse rundvee ras Parthenaise. Dit vleesras staat bekend om de unieke smaak en malsheid van het vlees. De dieren worden afgemest in groepshuisvesting op stro en met natuurlijke voeding. Ze krijgen de tijd om te groeien, waardoor een gezonde en ontspannen levensduur wordt bereikt. Dit komt weer ten goede aan het vlees. Parthenaise vlees is bovendien cholesterol verlagend.
Ras: Blonde d’Aquitaine, Belgisch witblauw, Verbeterd Roodbont, Parthenaise